Boligforeninger

Malermester Willi Becke ApS udfører i dag ind- og udvendige vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger på hele Sjælland. Siden firmaets grundlæggelse har vi løbende udviklet vores kompetencer indenfor servicering af almene boligselskaber. Firmaets første kunde var en afdeling af et lokalt boligselskab som stadig er blandt vores kunder. Malermester Willi Becke ApS har siden hen oplevet tilgang af både nye afdelinger og boligselskaber og har i dag 21 års dokumenteret erfaring med projektering af arbejdsforløbet og totalistandsættelser af fraflytterlejligheder for almene boligorganisationer.

Vi forestår gerne totalistandsættelser og servicerer i det daglige ca. 5.000 flyttelejligheder i forbindelse med maler-, gulv-, tømrer-, eller murerarbejde samt afsluttende rengøring.

Som led i implementeringen af Det Digitale Byggeri, har vi udviklet et elektronisk program, som sikrer afsendelse af faktura indenfor tre dage efter opgavens afslutning. Programets database tilpasses kundens faktureringssystem og udarbejder samtidig følgende: en komplet arbejdsbeskrivelse, materialeliste, kvalitetssikringsliste til vores medarbejdere samt fakturaer for:

  • Almindeligt slid og ælde
  • Normal istandsættelse
  • Mislighold

I den korte istandsættelsesperiode fra afflytningssyn til indflytning er der en fast koordinering af det enkelte arbejde til alles tilfredshed og til en yderst konkurrencedygtig pris efter firmaets grundholdning, KVALITET TIL TIDEN.