Om os

Malermester Willi Becke ApS blev grundlagt i 1991 og er lige siden blevet drevet og 100 % ejet af samme indehaver, Willi Becke.

Igennem årene har virksomheden udviklet sig og udfører i dag såvel enkeltopgaver som fag- og hovedentrepriser indenfor bygnings- og vedligeholdelsesservice.

Kvalitet til tiden | Mission & Vision

Virksomhedens motto udspringer af medarbejdernes faglige stolthed og deres mission, om altid at levere arbejde af højeste kvalitet – til aftalt tid. Visionen er at være Din foretrukne leverandør af malerarbejde med fokus på den teknologiske udvikling og miljøhensyn.

Niche

Malermester Willi Becke ApS anvender altid Dyrups og Jotuns miljømærkede produkter – uden merpris for kunden

Speciale

Regningsarbejde

Vores timepris er konkurrencedygtig og indeholder alle tillægsydelser, servicebil, miljø mv.

Større samlede tilbud

Malermester Willi Becke ApS påtager sig gerne rådgiveransvaret og leverer faste priser 5 år frem i tiden, som kan bruges til budget- og vedligeholdelsesplanlægning. Vores fleksible arbejdstider tilgodeser kundens behov.

Rammeudbud

Gennem flere år har vores virksomhed haft en rammeaftale med Forsvarets Bygningstjeneste, og alt vores personale er clearet og godkendt af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Derudover har vi indgået rammeaftaler med følgende:

  • Region Hovedstaden om vedligeholdelse af hospitaler,
  • Ringsted Kommune om vedligeholdelse af kommunale bygninger,
  • Boligselskabet Sjælland om istandsættelse af boliger i forbindelse med fraflytning.

Miljø & arbejdsmiljø

Hos Malermester Willi Becke ApS værner vi om klimaet og arbejdsmiljøet og har derfor modtaget en grøn smiley fra arbejdstilsynet. Vi bruger udelukkende miljømærket maling, som sikrer vores kunder et sundt indeklima og de bedste arbejdsbetingelser for vores medarbejdere.

Produkterne som vi anvender er godkendt af Arbejdsmiljøstyrelsen for gravide malere, som derfor må anvende dem under hele deres graviditetsperiode.

Der er udarbejdet en arbejdspladsvurdering med hver enkel medarbejder, og derudover har vi ansat en uddannet sikkerhedsrepræsentant for at sikre, at alle aspekter er med.

Vores medarbejdere er sikkerhedsgodkendt af Dong Energy.

Socialt ansvar

Malermester Willi Becke ApS er en socialbevidst virksomhed med ansatte i fleksjob, handicapordning, jobtræning samt virksomhedspraktik. Derudover har vi voksenlærlinge ansat.