Logo2.png

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Træbeskyttelse

 

I mange tilfælde handler malerarbejdet om det kosmetiske, altså at det ser pænt ud, hvilket også er vigtigt. Men når det handler om træbeskyttelse, er det også et spørgsmål om beskyttelse og bevarelse af træet.

Der findes mange forskellige typer træbeskyttelse:

 Red_Dot.png Heldækkende

 Red_Dot.png Halvdækkende

 Red_Dot.png Laserende

 Red_Dot.png Vandbaseret

 Red_Dot.png Oliebaseret


Hvornår kan du gå i gang med træbeskyttelse?

Som hovedregel er de optimale forhold for udvendigt malerarbejde, når temperaturen er mellem 10 og 20 grader, og luftfugtigheden under 80 %. Dertil kommer flere gode regler, som f.eks. at det ikke kan anbefales at male i direkte sol, da produktet så vil tørre for hurtigt, og dermed ikke ikke kunne nå at trænge ordentligt ind i overfladen.

Der findes ligeledes mange forskellige konstruktioner på træet, som skal beskyttes. Et holdbart resultat kræver derfor et rigtigt produktvalg samt den helt rigtige behandlingsopbygning. Har du behov for træbeskyttelse som holder og samtidig ser pæn ud, så lad os give et tilbud og forslag til behandling.