Logo2.png

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Klima og miljø

 

Malermester Willie Becke ApS værner om miljøet og anvender derfor kun de mest miljøskånsomme produkter på markedet. Vi tager ligeledes arbejdsmiljø alvorligt, da vi ønsker, at vores medarbejdere arbejder under de bedste arbejdsvilkår og med miljøvenlig maling. Vi har modtaget en grøn smiley fra arbejdstilsynet som bevis på, at vi følger arbejdsmiljøreglerne.

Ligeledes ønsker vi, at vores kunder oplever, at vi tager hånd om miljøet og om dem. Vi tager hensyn til vores kunders sundhed f.eks. ved at sikre, at malingerne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Vi forsøger derved at skabe det bedste indeklima.

Hos Malermester Willi Becke ApS benytter vi Uniproff Serien fra Jotun, som er maling helt uden opløsningsmidler, og som kun indeholder miljøskånsomme råvarer. Serien er sågår godkendt af Arbejdsmiljøhuset til at gravide malere, må anvende produktet under hele deres graviditetsperiode. Denne godkendelse giver vores kunder en tryghed for, at der tages hensyn til klima og miljø samtidig med, at kvaliteten er i højsædet.

 

Klik på billederne for at se 7 gode grunde til at bruge Uniproff maling fra Jotun:


Kontakt venligst vores sikkerhedsrepræsentant, hvis der ønskes yderligere information om vores tiltag indenfor klima og miljø

Brian Dietz

Tlf. 25 50 53 96